Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Gușă: Vâlcov a intrat în competiția pentru postul Vioricăi Dăncilă

Monday, 20 August 2018, 23:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Ar trebui să înțeleagă toată lumea că postările pe care le face amărâtul de Vâlcov sunt urmare a faptului că azi el se află într-o competiție internă în PSD, pe care Daddy Dragnea a instituit-o în urmă cu câteva zile, pentru postul de prim-ministru. El și-a dat seama că e mult prea agramată șin vai de capul ei Viorica Vasilica Dăncilă și atunci a pornit această competiție internă la care participă, pe lângă Darius Vâlcov, ministrul Apărării Mihai Fifor și încă două  personalități pe care le vom vedea mâine, poimâine, alături de Carmen Dan, care și ea participă la această competiție pentru postul de premier, care lui Dragnea ar trebui să-i rezolve lui problema legată de ordonanța privind amnistiera și grațierea, pe care n-a putut-o rezolva până acum pentru că Viorica Vasilica Dăncilă nu a dorit să meargă într-o zonă penală pe care nu o mai poate administra," a declarat Cozmin Gușă, în direct la Realitatea TV, în emisiunea "Jocuri de putere".

"Viorica Dăncilă, potrivit unei informații pe care am căpătat-o luni, este în această săptămână în fața ultimului examen pe care îl va da, prin convocarea de către Biroul Permanent Reunit al parlamentului a unei sesiuni extraordinare, Guvernul ar intra practic într-o poziție de legalitate pentru a da ordonanțe de urgență. (...) Aceste lucruri nu se fac pentru Dragnea, el are timp, vreo 7-8 luni, poate chiar și un an până la condamnare. În schimb, Darius Vâlcov și alții ca el au în această toamnă sentințele și dacă vor lua aceste condamnări nu le vor putea întoarce in niciun fel, poate cu alt președinte," a mai declarat consultantul politic. 

Cozmin Gușă nu crede însă că, după trei eșecuri ale premierilor PSD, președintele Klaus Iohannis va mai gira încă o încercare și tocmai cu Darius Vâlcov."Practic, românii trebuie să fie pregătiţi ca în această toamnă să meargă la vot, dacă acest scenariu al nominalizării lui Darius Vâlcov se materialiează, Nu cred însă că președinteke Iohannis va accepta aşa ceva decât dacă nu-şi mai doreşte un al doile manadat. (...)." 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL