Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unul dintre cele mai mari focare de coronavirus a fost descoperit de autoritățile din Iași

Saturday, 17 October 2020, 19:31 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Un nou focar de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a fost identificat de autoritățile din Iași în Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, unde mai mult de 50 de persoane, majoritatea pacienți, au fost diagnosticate cu COVID-19.

La  SPITALUL DE PSIHIATRIE ȘI PENTRU MĂSURI DE SIGURANȚĂ PĂDURENI  GRAJDURI – Secția III Psihiatrie cronici – au mai fost confirmate inca 51 de cazuri pozitive (44 pacienti si 7 salariati), scrie realitateadeiasi.net.

In cazul acestui focar (15.10. 2020) initial au fost confirmati cu noul coronavirus 3 pacienti.

La testarea din data de 15.10.2020 s-au mai identificat 51 cazuri pozitive (44 pacienti si 7 salariati). Pacienții au fost evaluați de un medic infecționist. Se respectă măsurile de protecție și igienă.

Direcția de Sănătate Publică Iași informează cu privire la apariția unui alt focar Covid-19 în Județul Iași și la CENTRUL DE SERVICII SOCIALE TARGU FRUMOS, unde au fost depistate pozitiv 16 persoane (8 beneficiari si 8 salariati)

Beneficiarii pozitivi au fost izolati in centru. Angajatii urmeaza sa fie evaluati in serviciile de specialitate. Ancheta este în desfășurare pentru identificarea contacților direcți în unitate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL