Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tratamente naturiste împotriva cancerului

Wednesday, 17 October 2018, 13:57 Sursă: REALITATEA.NET

Curcumina este principalul ingredient activ conţinut de turmeric şi are proprietăţi anti-oxidante, anti-inflamatoare şi anti-carcinogene, însă acestea nu sunt singurele. Turmericul mai este bun şi pentru detoxificarea ficatului, pentru îmbunătăţirea funcţiilor creierului, pentru a regla metabolismul şi hipertensiunea.

Leacul de care vorbeam pentru cancer se face în doi paşi. Mai întâi trebuie să faci o pastă de turmeric dintr-un sfert de ceaşcă de turmeric pudră, o jumătate de linguriţă de piper măcinat şi jumătate de ceaşcă de apă - filtrată sau fiartă şi răcită. Piperul ajută organismul să absoarbă mai bine turmeric.

Pentru pasul al doilea ai nevoie de o ceaşcă de lapte de cocos sau migdale, o linguriţă de ulei de cocos, un sfert de linguriţă de pastă de turmeric şi miere după gust.

Combină toate ingredientele în afară de miere într-o oală mică sau un ibric şi pune pe foc mediu, în timp ce amesteci neîntreruput. Nu lasă amestecul să fiarbă şi adaugă miere până ce gustul e plăcut pentru tine. Apoi poţi lua băutură de pe aragaz şi o poţi consuma - caldă sau după ce s-a răcit.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL