Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tratamentul ăsta face minuni: Motivul pentru care este bine să consumăm miere cu scorţişoară

Wednesday, 22 November 2017, 19:14 Sursă: REALITATEA.NET

Chiar daca este un „dulce”, mierea poate fi consumată în mod moderat şi de cei care suferă de diabet. Cu toate acestea, atunci când este combinată cu scorțișoară, beneficiile sale sunt chiar mai mari.

Iată câteva beneficii ale acestei combinaţii:

SISTEMUL IMUNITAR:

Consumul regulat al acestei combinații stimulează sistemul imunitar și îl protejează de viruși și bacterii. S-a constatat că mierea este bogată în fier și multe vitamine, astfel încât utilizarea sa fortifică globule albe din sânge și astfel previne atacurile virale și bacteriene.

COLESTEROL:

Cercetările au arătat că un amestec de 2 linguri de miere și 3 lingurițe de scorțișoară pudră adăugate în 300 ml apă sau ceai poate reduce nivelul colesterolului cu până la 10% în doar cateva ore.

RĂCEALĂ:

O lingură de miere amestecată cu ¼ lingură de scortişoara pe zi , timp de trei zile poate ameliora simptomele de răceala severă; desfundă sinusurile şi trateaza chiar şi tusea cronică.

ARTRITĂ:

În cazul artritei, se consumă o cană de apă caldă cu 2 linguri de miere și 1 linguriță de scorțișoară pudră. Conform unui studiu recent efectuat la Universitatea din Copenhaga, care a inclus 200 de participanți, un amestec format din 1 lingura de miere si 1/2 lingură de scortişoara pudră consumată înainte de micul dejun, a eliminat complet durerea la 73 de pacienți în doar o săptămână, conform andreilaslau.ro.

ATENŢIE: Ca acest remediu să aibă rezultate folosiţi miere organică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL