Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

#staiacasa. Peste 90 de filme pe platforma TIFF Unlimited pentru cei izolați din cauza epidemiei de coronavirus

Wednesday, 18 March 2020, 22:17 Sursă: realitatea.net, Facebook

 

„Dacă tot #stămacasă, măcar să intrăm în CaranTIFF! Nu credeam acum fix 1 an că ideea de a face o platformă de streaming a festivalului TIFF, adică TIFF Unlimited, va fi atât de actuală. O gândisem ca pe un loc unde filmele wow din cei 18 ani de TIFF, precum şi alte bijuterii de filme care se găsesc cu greu pe marile platforme de streaming să se poată vedea oricând de către iubitorii de film din România. Sunt peste 90 de filme atent alese care vă aşteaptă să vă umple şi să vă bucure zilele sau serile", a anunțat miercuri Tudor Giurgiu pe Facebook.

Regizorul, scenaristul și producătorul Tudor Giurgiu spune că împreună cu Mihai Chirilov, critic de film și director artistic TIFF, şi echipa pregătesc pentru săptămânile următoare multe alte surprize - David Lynch, un program Xavier Dolan, filme pentru copii and more to come - filme inedite sau văzute puţin de tot în ţară, scurtmetraje, comedii „care să ne mai scoată din stresul COVID”.

„Dacă intraţi zilele astea pe unlimited.tiff.ro, o să găsiţi o selecţie super-tare de filme italiene (hiturile lui Sorrentino şi 2 comedii trăznite - \"Perfetti Sconosciutti\" şi \"La pazza gioia\"), filme premiate la Cannes (\"Loveless\", \"The Tribe\" - mamă, ce film..-, \"The Square\") şi multe altele. Bucuraţi-vă de toate, abonaţi-vă la TIFF Unlimited, jur că n-o să vă pară rău! CaranTIFF plăcut vă doresc", a adăugat Tudor Giurgiu. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-19 04:58:56
Masuri

Brățări electronice teste rapide identificare prin amprente.Altfel nu se stie dacă se respecta izolarea

2020-03-19 09:30:31
Cineva

Se lucrează în continuare pe șantiere nu este nimic închis plus că suntem cazați în cămin unde suntem peste 200 de persoane din diferite județe unde chiar sa confirmat acest virus

Alte articole din: ACTUAL