Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Priveşte-ţi atent palmele! Poţi află dacă suferi de cancer

Monday, 17 October 2016, 10:26 Sursă: REALITATEA.NET

Ai palmele uscate?

- Dacă ai palmele foarte uscate, este nevoie să le acorzi mai multă atenţie la îngrijirea corporală zilnică. Pe lângă spălare, palmele trebuie şi hidratate corect.

Ai palmele uscate şi crăpate?

- Deşi este normal că palmele să se usuce de la utilizarea frecvenţa a balsamului, dacă uscăciunea pielii persistă chiar şi după aplicarea unei creme sau loţiuni pentru mâini, se recomandă să ceri sfatul unui dermatolog. Dacă pe pielea foarte uscată apar şi pete albe, poate fi vorba de anumite boli şi afecţiuni grave.

Ai palmele umflate?

- Cancerul determina diferite modificări în organism, iar umflarea palmelor poate fi un simptom al acestei boli. Dacă observi astfel de nereguli, consulta urgent un medic.

Te dor palmele?

- Dacă simţi durere la nivelul palmelor fără un motiv anume, poate fi vorba din nou de un simptom de cancer. De fapt, cancerul provoacă dureri prin tot corpul, iar palmele nu fac excepţie. Chiar şi cancerele localizate în alte regiuni ale corpului care nu are legătură directă cu palmele se pot manifestă prin simptome dureroase la nivelul palmelor.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL