Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Prima reacție a PSD la acuzațiile lui Iohannis: Și-a pierdut controlul rațiunii

Thursday, 30 July 2020, 15:37 Sursă: Realitatea.net

"Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită. Să fie clar: vinovat e Iohannis și Guvernul PNL! Guvernul a scăpat de sub control pandemia. Ei controlează DSP, ISU, Ministerul de Interne. Acest guvern incompetent și criminal e de vină", a susținut purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

"Este a doua oară la rând când Guvernul ne-a lăsat în vid legislative, a doua oară a fost o depășire record de 2 saptămâni, iar noi am încercat în tot acest timp să reparăm acea prostie de proiect de lege trimisă de guvern în Parlament, prin care s-ar fi  pus bazele unei poliții sanitare" a afirmat Budăi, în direct la Realitatea Plus.

"Noi am reușit să reparăm acea imensă prostie de proiect de lege înaintat de Guvern. Ulterior au apărut voci din sistemul medical, din societatea civilă, care sesizau o serie de abuzuri și atunci, evident, a fost nevoie de discuții pentru a remedia toate erorile," a mai afirmat fostul ministru al Muncii. 

Reacția PSD a venit la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis, într-un anunț de presă de la Cotroceni, i-a acuzat pe social-democrați că au creat intenționat o criză sanitară, pentru a discredita guvernul și președinția.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL