Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Percheziții în București: trei persoane, reținute pentru trafic de droguri

Friday, 29 January 2016, 15:11 Sursă: REALITATEA.NET

''La data de 28 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și procurorii DIICOT — BT Călărași au efectuat trei percheziții la locuințele a trei persoane, din municipiul București, bănuite de trafic de canabis. Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi deținut și ar fi comercializat droguri de risc pe raza municipiului București'', informează IGPR.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 560 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, ce urmează să fie supuse expertizării, precizează Agerpres.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 cântare electronice de precizie, 5.800 de lei și 250 de euro, precum și sute de pungi din plastic, folosite la porționarea și comercializarea drogurilor.

Față de cei trei bărbați s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL