Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Măsură fără precedent a Poliției în Piața Victoriei. Pirotehniștii verifică mașinile parcate

Friday, 10 August 2018, 07:57 Sursă: REALITATEA.NET

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat vineri dimineața că oferă sprijin Poliţiei Capitalei, prin Biroul Pirotehnic, pentru efectuarea unui control pirotehnic preventiv care vizează verificarea autoturismelor parcate în zona Piaţa Victoriei.

Acţiunea are drept scop asigurarea protecţiei cetăţenilor care se vor afla în această zonă, precum şi a celor care o vor tranzita, arată Poliţia Capitalei.

Românii se întorc ACASĂ. Mobilizare fără precedent la MITINGUL DIASPOREI: "România, trezeşte-te!"

Românii din Diaspora şi cei care au rămas în ţară îşi unesc forţele, vineri, 10 august, în Piaţa Victoriei, din Capitală, la "Mitingul Diasporei". Anunţat pe diverse grupuri de pe reţelele de socializare încă de acum două luni, mii de români au anunţat că se întorc în ţară pentru a lua parte la protest.

De la începutul săptămânii, coloane de maşini s-au format la vămile Borș și Nădlac, toate având ca destinaţie finală Capitala. Pe drum, aceştia au fost întâmpinaţi de români cu steaguri, tobe şi chiar cu pâine şi sare. În acelaşi timp, românii care nu vor putea ajunge în Bucureşti au anunţat că se vor mobiliza în marile oraşe din ţară.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL