Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu, REPLICĂ după atacul dur al președintelui Klaus Iohannis: Este revoltător! N-ați făcut nimic! Nu toți suntem roboți!

Wednesday, 28 October 2020, 20:18 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

„După "atât s-a putut", noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia "pas cu pas" din pandemie este "s-a făcut cât s-a putut face"!

NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei! 

Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie! 

Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător! 

PS: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze....”, a scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook, după acuzațiile șefului statului legate de încălcarea „flagrantă” a normelor impuse în timpul epidemiei de coronavirus.

Președintele Klaus Iohannis a comentat miercuri reacția social-democraților după ce au fost surprinși nerespectând regulilor de protecție sanitară impuse în această perioadă.

Citește Iohannis: Conducerea PSD încalcă FLAGRANT toate normele. Dacă ar fi fost un guvern PSD în pandemie, ar fi fost foarte, foarte, foarte rău


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL