Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu: "Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate"

Friday, 16 October 2020, 19:39 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela
"România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament", afirmă Ciolacu.
 
Potrivit acestuia, social-democrații trebuie să aducă în Parlament o echipă puternică cu care să poată implementa ideile din programul de guvernare, "planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor".
 
"Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii", mai scrie liderul PSD. 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL