Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu, mesaj DUR pentru Guvernul Orban: "Nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea!"

Wednesday, 15 July 2020, 15:22 Sursă: Realitatea.net

"Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De aceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august - indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România! #Guvernați, nu mai blocați!", a scris Ciolacu în mesajul publicat pe contul său de Facebook.

Vă reamintim că Curtea Constituțională a României a respins, astăzi, sesizarea Guvernului cu privire la legea care prevede dublarea alocațiilor copiilor. În sesizare, Executivul a reclamat că parlamentarii nu au prevăzut și sursa de finanțare pentru această mărire.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL