Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MAI, ofertă de Black Friday pentru infractori: „reducere 100% la mascați pentru toți clienții noștri interlopi care se predau”

Saturday, 14 November 2020, 02:57 Sursă: realitatea.net

 

„Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți <clienții> noștri interlopi care se predau. Bonus, rămân și cu ușile nesparte! Oferta a început săptămâna aceasta și va ține... până când se va înțelege! Vor fi și multe surprize, iar pe toate le veți regăsi în probatoriu. Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare. Stați liniștiți, nu aveți cum să-l ratați, venim noi!”, scrie MAI pe Facebook. 

Aceștia le transmit infractorilor că „Livrăm dimineața, foarte devreme... doar Black!”, pe fotografia atașată mesajului fiind scris că „cele mai sincere discuții încep la 6 dimineața”.

Ziua Z a fost pe 11 noiembrie, miercuri, când au avut loc peste 600 de descinderi și percheziții în total, pentru trafic de droguri, proxenetism, înșelătorie, șantaj. Au fost vizate 21 de grupări infracționale. Prejudiciul este de 190 de miioane de lei și 160.000 de euro. Ziua de 11 noiembrie a fost numită de ministrul Marcel Vela - ziua Z.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL