Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, SINGURUL invitat fără mască la recepția de la Ambasada Franței

Tuesday, 14 July 2020, 15:05 Sursă: Realitatea PLUS

La recepția organizată, astăzi, la Ambasada Franței, cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze, Marcel Ciolacu a fost singura personalitate care nu a purtat mască de protecție.

Liderul social-democraților a avut o mască, dar a ținut-o în mână pe tot parcursul discursurilor oficiale. Î

În tot acest timp, toți cei din jurul lui Marcel Ciolacu s-au protejat, după cum impun măsurile sanitare pentru prevenirea infectării cu Covid-19.  

După cum bine știți, aceasta nu este prima datăc când liderul PSD decide să aibă un comportament diferit de restul lumii atunci când vine vorba despre purtarea măștii de față, ca măsură de protecție în cazul pandemiei de coronavirus.

Pe 23 mai, la numai câteva ore după publicarea ordinului de ministru care instituia obligativitatea purtării măștii, liderul social-democrat a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de 10 colegi de partid, toți fără mască. ,,Împreună cu prietenii și colegii mei din Moldova", a descris Ciolacu fotografia în care apar, printre alții, Ionel Arsene (Neamț), Marian Oprișan (Vrancea) și Dumitru Buzatu (Vaslui). 

Pe 18 iunie, Ciolacu a condus ședința plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului fără să poarte masca de protecței. Liderul PSD și-a motivat decizia de a nu purta masca prin faptul că nu putea vorbi cu masca pe nas și gură.

"Cu permisiunea dvs. o sa va rog sa observați că la prezidiu poarta toți măști, eu o sa-mi permit să... că nu pot vorbi", a afirmat Ciolacu, citat de Ziare.com, în timp ce și-a îndepărtat masca de protecție.

Ceilalți parlamentari aflați alături de Ciolacu, la prezidiu, între care și colegul său de partid, senatorul Robert Cazanciuc, au purtat masca de protecție.

Ulterior, pe 6 iulie, Marcel Ciolacu a ajuns la tribuna Camerei Deputaților cu masca pe față, dar și-a scos-o înainte să înceapă să vorbească, spunând "O să șteargă microfonul, să nu fie probleme".

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL