Liberalii, euforici pe WhatsApp după căderea Guvernului: „Bravo! Ne-a ieşit!”

Thursday, 06 February 2020, 21:56 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

 

Mesajele din grupurile interne de Whatshapp arătau că liberalii dintr-o filială din țară se bucură pentru că moţiunea e un pas înainte către anticipate, 

Este vorba de liberalii din organizaţia de Vâlcea, care au „aplaudat” pe grupurile de WhatsApp trecerea moţiunii de cenzură, scrie Mediafax.

„Moțiunea a trecut”

„Un prim pas spre anticipate!”

"Ne-a ieşit"

"Oricum ce a făcut guvernul PNL nu a reușit niciunul înainte"

"Ne-a ieşit!  Moţiunea a trecut, pregătim de anticipate"

"Da, urmează multă muncă.”

”Au trecut emoţiile! Super!"

Acestea au fost mesajele postate în două grupuri interne de Whatshapp ale PNL Vâlcea. Printre cei care au dat mesaje imediat după votul moţiunii de cenzură este şi un secretar de stat în Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

Strategia PNL a fost anunțată de fapt încă de la învestirea din 4 noiembrie 2019 a Guvernului Orban.

Premierul demis Ludovic Orban a anunțat și după trecerea moțiunii de cenzură că liberalii nu vor vota învestirea următoarelor două guverne, astfel încât să se poată ajunge la declanşarea anticipatelor.

Guvernul Ludovic Orban a fost demis, miercuri, prin moţiunea de cenzură votată de 261 de parlamentari.

Peşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi seară, că îl desemnează, din nou, pe Ludovic Orban pentru funcţia de premier.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-06 22:23:48
Popescu florin

Un proverb spune că: "Cine se grăbește ...aia o belește".

2020-02-07 07:03:53
Paine si circ in Romanica

Orban jagardea cersetoare de spagi, plicar neghiob , vesnic bugetar cu venituri de boschetar si cu trai zilnic ca un bugetar de lux din Russia, nu-si poate justifica nici macar pantofii din picioare ca si aia sunt tot din spaga luati, vine in intampinarea mamaligarilor prosti cu suflete de sclavi cu "modestia " caracteristica unui manipulator de talcioc ieftin. Succesuri.

2020-02-07 10:46:06
Puscarie

Le-a iesit prin gura...fricosii au dat 25 de ordonante #noapteacahotii stiind ca pica a 2-a zi, daca doreau declansarea anticipatelor puneau maimutoiul sa demisioneze, sau Ponta are dreptate cand spune ca e blat intre PNL si PSD sa scape de USR sub 10%, tind sa cred ca are dreptate fiind informat mereu de la sursa cu epoleti. Cu Barna la conducere USR merge sub 10% fara blatul astora oricum.

Alte articole din: POLITICĂ