Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Întâlniri restrânse și restricții de circulație în Spania, de Crăciun și Revelion

Thursday, 03 December 2020, 11:25 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Restricțiile privind reuniunile vor fi valabile în perioadele 24-25 decembrie şi 31 decembrie-1 ianuarie, a precizat ministrul Salvador Illa.

Din 23 decembrie până pe 6 ianuarie, deplasările între regiuni vor fi permise pentru necesităţi esenţiale sau pentru ”a face o vizită sau a celebra o zi de sărbătoare cu familia”, precizează Agerpres. În funcție de evoluția pandemiei, excepțiile privind deplasările ar putea fi limitate la anumite zile. 

Ministerul Sănătăţii a precizat că vor fi interzise ”evenimentele neesenţiale cu aflux important de persoane” și a recomandat evitarea ”manifestărilor fizice de devoţiune sau cele tradiţionale”.

În Spania continentală, restricţiile nocturne de circulaţie în Spania continentală vor putea fi relaxate în unele regiuni până la ora 01:30 de Crăciun şi Revelion. În prezent, în funcție de regiuni, restricțiile în regiunile respective de la 22:00 sau de la miezul nopţii. 

Spania este una dintre cele mai afectate țări europene de pandemie, cu un bilanț care depășește 1,68 milioane de cazuri Covid-19 și 45.785 de decese.

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL