Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă două localități din Constanța, în CARANTINĂ

Wednesday, 25 November 2020, 17:33 Sursă: realitatea.net

Autor: Chirtoc Irina

În prezent, sunt în carantină municipiul Constanța și localitățile Agigea, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, Ovidiu și Năvodari.

Locuitorii vor putea merge doar la serviciu, după medicamente, la îngrijirea persoanelor și alte câteva excepții, iar pentru acestea vor avea nevoie de declarația pe proprie raspundere.

Va fi strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene și comunale și forestiere.

Circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor va fi interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, prevăzute în prezenta hotărâre, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Rata de infectare în județ a ajuns la 6,89 la 1.000 de locuitori. În Eforie, rata de infectare a atins 7,56 cazuri la mia de locuitori, informează realitateadeconstanta.net

În Constanța, de la debutul epidemiei au fost raportate 14.947 de infectări. 

Citește și: ”Mai multe localități din județul Constanța, în CARANTINĂ, din această seară. Circulația persoanelor, doar cu DECLARAȚIE”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL