Imagini în premieră cu Michael Jackson, publicate la 10 ani după moartea superstarului

Thursday, 20 June 2019, 19:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, dar legendarul artist trăieşte în inimile celor care l-au ascultat, l-au văzut sau au citit despre el.

După 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, site-ul realitatea.net oferă cititorilor fotografii în premieră cu inegalabilul artist. Imaginile au fost realizate în octombrie 1984, în timpul unui concert din turneul "Victory", susţinut la Chicago, şi nu au mai fost publicate niciodată. Fotografiile provin din colecţia privată a jurnalistului Cristian Otopeanu.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATE IMAGINILE CU MICHAEL JACKSON!

"Victory Tour", desfăşurat în perioada iulie 1984-decembrie 1984 în Statele Unite şi în Canada, a fost ultimul turneu la care a participat trupa "The Jacksons" în formula completă. Peste două milioane de oameni au fost prezenţi la cele 55 de concerte, iar încasările au fost formidabile pentru acei ani: 75 de milioane de dolari. Michael Jackson avea la acel moment 26 de ani.

Un punct de atracţie al concertelor din acei ani era melodia "Thriller", lansată în noiembrie 1982, care se bucura de un succes colosal. A fost numărul 1 în Top Billboard 200, neîntrerupt, în perioada decembrie 1983-aprilie 1984. Succesul imens al melodiei a dus la realizarea scurt-metrajului horror "Thriller", regizat de John Landis şi lansat în decembrie 1983. Cu toate acestea, surprinzător, melodia "Thriller" nu a fost inclusă pe lista cântecelor din "Victory Tour".

După acest turneu, Michael Jackson, care era la acel moment un superstar, şi-a continuat cariera solo, fără să mai cânte alături de fraţii lui.

Fotografiile oferite de realitatea.net provin de pe negativele originale, format 35mm, scanate şi îl surprind pe Michael Jackson cântând LIVE, pe 14 octombrie 1984, la Chicago. 40.000 de oameni au asistat la concertul din acea zi.

 

 

De ce a murit Michael Jackson

Supranumit Regele pop-ului, Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Cauza a fost un stop cardiac, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un sedativ puternic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu acceptul şi complicitatea doctorului său, Conrad Murray.

 

 

 

.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri