Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscopul săptămânii 25 - 31 martie. Schimbări intense pentru toate zodiile

Monday, 25 March 2019, 09:03 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscopul săptămânii. BERBEC - Vei începe în sfârșit să înțelegi ce se întâmplă în sufletul tău. În acest fel, vei ajunge mai aproape de persoană care trebuie să fii cu adevărat. Descoperă adevărul care se află ascuns în spiritul tău. Îți vei face câteva relații care vor aduce fericire în viața ta.

Horoscopul săptămânii. TAUR - Viaţa ta socială începe să strălucească în această săptămână. Vei găsi inspirație din conversațiile cu cei din jur și vei începe să lucrezi la ceva frumos. Vei lămuri toate conflictele care au apărut în ultima perioada în viața ta.

Aprilie este luna suferinței pentru 3 zodii. Le așteaptă 30 de zile de ghinion

Horoscopul săptămânii. GEMENI - Vei începe să rezolvi problemele legate de carieră și imaginea ta publică. Toate nelămuririle vor începe să aibă sens și vei începe să vezi luminița de la capătul tunelului. Vei primi doar complimente și cuvinte frumoase. Succesul este aproape.

Horoscopul săptămânii. RAC - Vei fi mai deschisă în iubire în această săptămâna. A venit momentul pentru escapade spontante cu prietenii. Vei începe să înțelegi modul în care funcționează mintea ta și vei lua cele mai bune decizii pentru tine.

Horoscopul săptămânii. LEU - Vei reuși să lămureșți toate problemele care îți afectează intimitatea și viața personală. Vei pune punct doar pentru a o lua de la capăt. Începi să cauți iubirea de care ai nevoie cu adevărat.

Horoscopul săptămânii. FECIOARA - Te vei concentra mai mult pe parteneriate și pe cooperare în această săptămână. Îți vei dori să fii cât mai aproape de oameni care chiar au ceva de spus pentru tine.

Horoscop. Ce sfat trebuie să urmezi în timpul sezonului Berbecului, în funcție de zodia ta

Horoscopul săptămânii. BALANȚĂ - Începi să îți stabileșți prioritățile și să ieși din rutină. Fă ceea ce este necesar pentru a te simți ok și ia o pauză de la muncă. Îți vei organiza viața în cel mai romantic mod. Bucură-te de întregul proces.

Horoscopul săptămânii. SCORPION - Te simți din nou ca un copil. Vrei să creezi artă, să dansezi și să cânți. Trăiești momentul ca și cum nu ai mai avea încă o zi la dispoziție. Reușești să scapi de blocajele care te țineau în loc până acum.

Horoscopul săptămânii. SĂGETĂTOR - Ai nevoie de odihnă și de relaxare. Petrece timp făcând lucruri care îți fac plăcere și care îți aduc liniște. Începi să rezolvi mai multe conflicte care îți stăteau în suflet.

Horoscopul săptămânii. CAPRICORN - Ești comunicativă și gata să rezolvi probleme. Reușești să scapi de anxietatea care pusese stăpânire pe tine de la începutul anului. Este posibil să întâlnești și o persoană care va aduce un plus în viața ta.

Horoscopul săptămânii. VĂRSĂTOR - Se anunță câștiguri financiare pentru tine în această săptămână. Ai chef să cumperi lucrurile pe care ți le dorești, așa că sunt șanse să exagerezi puțin cu cheltuielile.

Horoscopul săptămânii. PEȘTI - Radiezi de frumusețe și farmec. A venit momentul să înveți să te iubești și să descoperi ce persoană minunată ești. Vei găsi răspunsurile pentru toate întrebările care te macină de atât de mult timp.

Sursa: girly.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL