Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Saturn este retrograd. Schimbări uriaşe pentru zodii

Tuesday, 30 April 2019, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. BERBEC - A venit momentul să privești spre viitor. Găsește ceva ce iubeșți și pornește de acolo. Tu ești singura care îți poate contrui propriul destin.

TAUR - Amintește-ți să crezi. Pune-ți o dorință și așteaptă să se împlinească. A fost o perioadă grea pentru tine, așa că te poți simți copleșită. Este important să privești doar partea bună a lucrurilor.

GEMENI - Înconjoară-te cu pozitivism. Concentrează-te pe transformările pozitive pe care le-ai experimentat în ultima perioadă. Cheia este să obții un mediu cât mai plăcut în întregul proces.

RAC - Ai trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, însă încă mai poți învăța din tot ce a fost. Universul îți va oferi lecții despre putere și perseverență.

Horoscop. LEU - Planifică-ți o rutină sănătoasă. Sănătatea ta este pe primul loc, atât mental, cât și fizic. Cosmosul îți cere să îți reevaluezi rutina zilnică și modul de gândire.

FECIOARA - Profită de această perioada de creativitate maximă pentru tine. Bucuria ta câștigă întotdeauna. Vei cunoaște persoane noi, care vor aduce plusuri mari în viața ta.

BALANȚĂ - Ai resentimente? A venit momentul să renunț la ele și să păstrezi în viața ta doar lucrurile și persoanele care contează cu adevărat. Va trebui să înveți lecții importante.

SCORPION - Ești mai deșteaptă decât crezi. Ți-ai exersat modul de comunicare în ultimele zile, iar rezultatele se reflectă în relațiile tale. Poți învăța multe din acest proces.

Horoscop. SĂGETĂTOR - Fii atentă la buget, ai putea cheltui mai mult decât îți permiți. Calculează-ți cu atenție banii și nu îți cumpăra mai multe decât ai nevoie.

CAPRICORN - A venit momentul să îți faci ordine în priorități. Nu a fost o perioadă ușoară pentru tine, așa că învață care sunt lucrurile care chiar contează în viața ta.

VĂRSĂTOR - Vei obține încheierea de care ai nevoie în viața ta. Renunţă la toate secretele și deschide-ți sufletul în fața iubirii. Amintește-ți să fii optimistă.

Horoscop. PEȘTI - Pune piciorul în prag și nu îi mai lăsa pe cei din jur să își bată joc de tine. Spune exact ceea ce gândești și totul va fi bine până la urmă.

Sursa: girly.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL