Horoscop. Luna Nouă în Peşti: Cele trei zodii care vor avea o perioadă plină de nefericire

Thursday, 07 March 2019, 16:10, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. Luna Nouă în Pești are loc pe 6 martie 2019. Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o perioadă care le aduce doar tristețe.

Adaugă părerea ta

Horoscop. BERBEC - Ești mai sensibilă ca niciodată. Totul din jurul tău îți dă bătăi de cap și nu reușești să te concentrezi deloc. Îți este greu să duci până la capăt chiar și cele mai simple sarcini. Dacă ai probleme nerezolvate care îți apasă pe suflet, acestea se vor accentua în perioada următoare.

HOROSCOP. Lună Nouă în Pești pe 6 martie. Schimbări importante pentru zodii

Horoscop. LEU - Această perioadă te aduce mai aproape de partea ta întunecată. Simți că trebuie să pui punct unui aspect din viața ta, însă nu te simți deloc pregătită. Trăiești totul la intensitate maximă și suferi așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Energie la nivel maxim

Horoscop. SĂGETĂTOR - Ești sensibilă și reacționezi exagerat la tot ce se întâmplă în jurul tău. Știi că trebuie să te schimbi, însă nu mai ai putere să faci nimic. Apar probleme și discuții în familie și ai nevoie de curaj pentru a le rezolva. Încearcă să te liniștești, pentru că ești pe punctul de a ceda.