HOROSCOP. Lună Nouă în Pești pe 6 martie. Schimbări importante pentru zodii

Wednesday, 06 March 2019, 16:26, Sursă: REALITATEA.NET

Luna Noua in Pesti 2019. Miercuri, 6 martie 2019, este o zi importanta in astrologie. Luna Noua este in Pesti in aceeasi zi in care rebelul Uranus se instaleaza in Taur pana in 2026, parasind zodia Berbec dupa 8 ani, unde nu va mai reveni decat peste 80 ani.

Adaugă părerea ta

BERBEC

Toate nimicurile si prostiile care se ascund si de saboteaza din spatele mintii tale pot fi aduse cu viteza in fata, gratie acestei Luni Noi in Pesti. Dar tu nu esti deloc pe dinafara cand vine vorba de a simti ce e bine si ce nu pentru tine. Tu esti un puternic si luptator si esti cel mai imputernicit atunci cand esti subestimat. Reafirma-ti puterea si fii ce te reprezinta cu adevarat.

TAUR 

Poate ca ai evitat ceva de mult timp crezand ca nu te descurci si nu ii faci fata, apoi in al unsprezecelea ceas, aceasta Luna Noua iti poate scoate brusc in fata o alta optiune care te salveaza si iti face mult mai usor sa iei o decizie. Ai putea avea mari beneficii imbratisand ceva de care alti oameni se tem.

GEMENI

Pe durata acestei Luni Noi in Pesti, adopta acea stare a mintii de la mijlocul unei zile care te umple de speranta ca exista inca suficienta energie in tine ca sa obtii asa de multe lucruri pana la apusul soarelui, metaforic vorbind desigur. Poate fi un termen limita de implinit ce se bazeaza destul de mult pe contributia ta iar energia benefica a Lunii Noi iti va da emotia si inspiratia de a fi ceea ce ai nevoie sa fii.

RAC

Din clipa in care vezi ceva sau pe cineva, stii ca este bun si potrivit pentru tine intrucat esti expert in a evalua situatii si oameni si a vedea dincolo de aparente, gratie Lunii Noi in Pesti. Nu vei avea prea mult timp de pierdut de indata ce emotia te izbeste. Stii cu claritate care e adevarul tau pentru ca te bazezi pe intuitie.

 

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro