Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: Zodia care câștigă bogăţii nesperate

Saturday, 17 February 2018, 09:59 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: BERBEC

Berbecii se gândesc de câteva ori înainte de a lua anumite decizii, pentru a fi siguri că nu greșesc. Cu orgoliul mare, evită să ceară sfatul unor persoane apropiate. Astfel, în acest sfârșit de săptămână, aceștia sunt foarte atenți la câștigurile lor, pe care le gestionează foarte bine.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: TAUR

Aceștia au un weekend în care le sunt favorizate împăcările cu persoane cu care au avut conflicte în urmă cu ceva timp. De asemenea, vor avea ocazia să întâlnească oameni de la care au ce învăța.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: GEMENI

Partenerul de viață va fi ușor nemulțumit în acest final de săptămână din cauza atitudinii reci pe care o au acești nativi. Este necesar să renunți la orgoliu deoarece este posibil să vă afecteze relația și fericirea.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: RAC

Racii tind să facă toate lucrurile perfect și astfel vor exista anumite discuții cu cei din jurul lor, din cauză că îi fac pe ceilalți să se simtă ignorați, fiind implicați cu totul în muncă. Ar fi cazul să profite de zilele libere pentru a se relaxa mai mult și a petrece timpul cu persoanele dragi.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: LEU

Leilor le pot apărea unele câștiguri de care sunt foarte mulțumiți! Spre sfârșitul zilei de duminică, pot primi o veste care îi va pune ușor pe gânduri.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: FECIOARĂ

Nativii născuți în zodia aceasta consideră unele sarcini de la locul de muncă aproape imposibile, de nerezolvat, mai ales că se simt singuri în acest domeniu. Acest lucru nu este de lungă durată pentru că, imediat ce vă reculegeți puțin şi vă încărcați bateriile în acest weekend, veți reuși să soluționați totul.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: BALANȚĂ

Balanțele petrec un weekend minunat alături de persoane dragi sau de de persoana iubită. Acești nativi sunt buni cu toți cei din jurul lor și încearcă să ajute pe oricine are nevoie de ei. Consideră totuși că ajutorul lor nu este apreciat și, din cauza acestui lucru, ar trebui să fie ușor mai selectivi cu persoanele din jurul lor.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: SCORPION

Este posibil ca în prima parte a weekendului să apară anumite situații care le modifică puțin programul acestor nativi. Nu va fi o problemă, pentru că acești nativi vor rezolva totul în scurt timp și se vor putea ocupa de ale lor, fără a-și pierde concentrarea și interesul.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: SĂGETĂTOR

Din cauza stresului acumulat la locul de muncă, aceștia pot simți că nu sunt prea productivi și nu mai sunt atât de atenți la ceea ce fac, ca înainte. Nu vă mai supuneți eforturilor fizice și mentale deoarece acest lucru nu va face decât să vă obosească și mai mult!

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: CAPRICORN

Weekendul nu este unul perfect, pentru că apar mici neînțelegeri cu partenerul de viață, fiind acuzați că s-au schimbat destul de mult. Răceala față de partener vine din cauza problemelor de la locul de muncă, în care vă implicați mai mult decât ar trebui. Cu stres, nu se va rezolva nimic, așa că încercați să fiți cât mai calm și să vă concentrați la ce aveți de făcut.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: VĂRSĂTOR

În acest weekend, vei avea parte de momente romantice. Toate gesturile făcute de tine și timpul acordat persoanei iubite au fost cu rost, pentru că rezultatele se văd acum, mai ales prin zâmbetul larg pe care-l aveți pe chip.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2018: PEȘTI

Trebuie să evitați să luați decizii pripite în acest sfârșit de săptămână. Există riscul să vă implicați prea mult sufletește în unele probleme și nu veți fi rațional, așa cum ar trebui. Gândiți-vă de mai multe ori înainte de a lua o decizie, pentru a nu regreta mai târziu.

sursă: yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL