Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Cele trei zodii care vor avea o săptămâna proastă. Își doresc să se încheie cât mai repede

Monday, 18 March 2019, 09:22 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. FECIOARA - Perioada care tocmai începe te duce într-o zonă gri, în care nu mai știi exact ce simți. Nu te simți tocmai în apele tale, mai ales că ai alegeri importante de făcut. A venit momentul să te dedici complet sau să te desprinzi complet de ceva care nu duce nicăieri momentan. Ai nevoie să te simți în siguranță. Ai nevoie de liniște. Încearcă să te odihneșți mai mult.

Horoscop. SCORPION - Nu te simți deloc bine. Ești sentimentală și nu mai știi ce să faci ca să te simți ok. A venit momentul să îți reorganizezi viață. Este o perioadă bună pentru a-ți reconsidera toate alegerile pe care le-ai făcut până acum. Ascultă-ți intuiția și s-ar putea să-ţi meargă bine. Pregătește-te însă pentru câteva zile în care vei fi cu moralul la pământ.

Horoscop. CAPRICORN - Odihnește-te și ia o pauză. Nu mai ai deloc energie și nu mai reușești să te concentrezi. A venit momentul să ai grijă de tine. Petrece mai mult timp alături de oamenii pe care îi iubești și alături de care te simți în siguranță. Ar putea apărea noi oportunități financiare, însă nu te grăbi să iei o decizie în această săptămâna.

Sursa: girly.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL