Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 18 martie. Zodia care trece printr-o schimbare uriaşă. Fiţi cu ochii în patru!

Sunday, 17 March 2019, 19:59 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

Discuțiile de astăzi vă vor oferi ocazia să vă stabilizați situația financiară. Negociați cu încredere pentru că mizele sunt mari.

TAUR

Ideile ingenioase vă salvează și astăzi. Veți deveni un erou în fața colegilor după ce rezolvați o problemă într-un proiect ce părea pierdut.

GEMENI

Aveți parte de un succes cum nu ați mai experimentat de multă vreme, scrie bucurestifm.ro. Vă place statutul de vedetă și chiar vreți să repetați experiența cât de curând.

RAC

Va fi o zi pe placul vostru. Comunicați excelent cu cei din jur, activitățile de care vă ocupați au șanse mari de reușită, iar seara vă prinde în compania prietenilor.

LEU

Revin în actualitate unele treburi pe care le credeați finalizate. Acordați-le mai multă atenție de data aceasta pentru a vă asigura că nu vă întoarceți la ele.

FECIOARĂ

Aveți parte de multă inspirație și trebuie să profitați la maximum de aceasta. Cariera voastră este pe punctul să se schimbe radical și va fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla anul acesta.

BALANŢĂ

Ziua trece destul de repede și simțiți că nu aveți când să faceți tot ceea ce aveați programat. O să fiți nevoiți să rămâneți peste program pentru a face tot, însă răsplata va fi pe măsură.

SCORPION

Lipsa timpului liber vă afectează. Dacă nu vreți să întâmpinați dificultăți în relația cu familia, ar fi bine să vă faceți un program și să vă organizați mult mai bine.

SĂGETĂTOR

Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

CAPRICORN

Primiți o sarcină nouă și nu prea va încântă asta. Nu activitatea în sine vă deranjează, ci faptul că se trece peste cuvântul vostru.

VĂRSĂTOR

Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, ce va face să vă schimbați planurile pentru săptămânile ce vin.

PEŞTI

Trebuie să deschideți bine ochii atunci când se discută ceva despre cariera voastră. Altfel, să nu vă mire când cineva vă va reproșa că nu faceți ce trebuie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL