Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul președinte Traian Băsescu a mărturisit care este cel mai mare regret al său

Monday, 07 December 2020, 23:07 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

„Așteptăm până în ultima clipă. Doar Ponta fuge inainte de scorul final. Cert e ca până la anunțarea rezultatului final, noi avem obligatia si dreptul sa speram", a declarat Traian Băsescu, luni seară, la o televiziune de știri. 

„Regretul meu e ca pana acum PMP nu a ratat niciodata pragul. E adevarat ca pana acum am candidat la toate alegerile. A trecut de fiecare data. De data asta n-am mai candidat, nu stiu daca ar fi fost mai bine sa candidez, dar am si eu limite fizice", a mai afirmat fostul presedinte.

Traian Băsescu a dat detalii și despre eventualele negocieri în cazul in care PMP va trece pragul și va intra în Parlament.

Fostul președinte și actual europarlamentar spune că există același risc ca și cel de la locale, când USR nu a vrut alianță cu PMP: „Orban lasă cale libera către orice negociere. USR-PLUS a condiționat participarea la o alianță cu PNL prin înlaturarea lui Ludovic Orban. Probabil din dorinta de a se face alianta de dreapta, s-a luat decizia de a-l abandona prematur pe Orban. Mai sunt saptamani bune până când vom putea avea un nou Guvern, iar situația crizei din sănătate nu pare usor de gestionat de un Guvern interimar".

Despre premierul interimar - Nicolae Ciucă, șeful de la Apărare în Guvernul Orban, Băsescu spune că este „un militar de mare calitate, acoperit de respectul armatei, dar ma gandesc daca nu e prematura demisia Guvernului Orban dat fiind urgentele. Ar trebui sa se gestioneze cu mana forte fiecare zi a acestei crize sanitare".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL