Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Exclusiv realitatea.net | Dezvăluiri despre sosirea lui Radu Mazăre la București: "Nu va tranzita aeroportul". Se va întâmpla mâine seară

Sunday, 19 May 2019, 21:59 Sursă: CRISTIAN OTOPEANU

Autor: Realitatea.NET

"In momentul actual, (n.red. Radu Mazare) se afla in aeroport, in Antananarivo, capitala Madagascarului. De circa doua ore. Urmeaza sa plece de acolo cu un zbor, care este la ora 1 noaptea, spre Paris.

Din ce am inteles, dar asta nu pot sa va confirm, am inteles ca plecarea ar fi din Paris la ora 16:20, iar sosirea in jurul orei 20:00, la Bucuresti.

Nici nu cred ca va putea fi vazut la aeroport, pentru ca exista o procedura care trebuie urmata. Masina de la penitenciarul Rahova va fi la scara avionului, il va imbarca si va pleca la Rahova cu el. El nu va tranzita aeroportul ca un turist, sa poata fi vazut, sa poata fi interpelat.

El, in momentul in care a pus piciorul din avion pe scarile de coborare, capata statut de detinut. In niciun caz nu va tranzita aeroportul, cum facem noi, spre exemplu", i-a declarat Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, jurnalistului realitatea.net, Cristian Otopeanu.

Radu Mazăre are de executat o pedeapsă definitivă, de 9 ani de închisoare cu executare. Fostul primar al Constanţei a fost acuzat de atribuirea nelegală a unor plaje şi faleze din Constanţa, iar prejudiciul estimat de DNA s-a ridicat la valoarea de 114 milioane de euro.

Verdictul definitiv al instanței a venit în februarie, după nouă ani de procese şi după opt amânări consecutive de pronunţare.

Radu Mazăre a fugit din România, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, cu destinația Madagascar.

Fostul primar al Constanţei a fost prins în Madagascar pe data de 8 mai, iar acum se finalizează procesul de extrădare. 

 

 

 

.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL