Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV Liviu Dragnea din închisoare: Iohannis nu are un adversar care să-i combată accesele dictatoriale. Majoritatea îi ciugulesc din palmă

Thursday, 25 June 2020, 18:29 Sursă: Realitatea PLUS

 

Liviu Dragnea, în primul său interviu după 396 de zile de detenție. Dezvăluiri bombă despre viața în închisoare. 

„Revin la realitatea politică. Nu țin neapărat să supăr sau să jignesc pe cineva. Dar Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale.

Și de ce să iasă unul in piata si sa vorbeasca saptamanal la televizor sa arate niste lucuri evidente doar sa vorbeasca despre ele, si atunci cel mai bine se intampla niste abuzuri, si anume este luat un drept de a putea comunica - dreptul la comunicare, la a vorbi liber, pentru a nu deranja. Este foarte simplu. 

Majoritatea îi ciugulesc din palmă, și lui, și Guvernului. 

Mai apar din cand in cand semne, niste actiuni, destul de timide, un fel de contre. 

Dar in final toata lumea devine inteleapta si cu multe plecaciuni se merge inainte spre ce? Spre o situatie destul de rea”, a mai declarat Liviu Dragnea in primul interviu acordat din inchisoare Ancăi Alexandrescu, realizator Realitatea PLUS.

Fostul președinte al PSD a fost încarcerat în 27 mai anul trecut pentru trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea se află în închisoare de peste un an. El a fost încarcerat în 27 mai anul trecut la Penitenciarul Rahova unde își execută condamnarea de trei ani și șase luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Din închisoare, Liviu Dragnea declară că se așteaptă să fie folosit în campania pentru alegerile din acest an de cei care se află la guvernare. Fostul președinte al PSD spune că este nevinovat dar nu se consideră învins.

Liviu Dragnea din închisoare: Nu m-au îngenuncheat nici aici. M-au condamnat total nevinovat

Fostul președinte al PSD vorbește și despre legăturile politicii și Justiției cu serviciile. Liviu Dragnea a dezvăluit că Vasile Dîncu a fostcel care i-a vorbit prima oară de statul paralel. Fostul lider PSD mai spune că Laura Codruța Kovesi a vrut să-l bage la pușcărie și dă detalii despre legăturile dintre fostul șef DNA și fostul adjunct al SRI Florian Coldea. 

Liviu Dragnea din închisoare, despre legăturile cu statul paralel și serviciile. Ce spune despre Vasile Dîncu și Codruța Kovesi

Fostul lider al PSD mărturisește, în primul interviu de când este în închisoare, că lucrează foarte mult în atelierul auto al penitenciarului Rahova și că nu mai urmărește deloc presa. 

Cum își petrece timpul Liviu Dragnea după gratii: Ceva treabă pe la garaj pe la Rahova, mai o mașină de reparat, mai o sudură

Dosarul ,,Referendumului" este o mizerie politică, a mai afirmat fostul președinte PSD Liviu Dragnea, în primul său interviu după 396 de zile de detenție, acordat în exclusivitate Ancăi Alexandrescu, pentru Realitatea Plus.

DRAGNEA, exclusiv la Realitatea Plus: Dosarul ,,Referendum", o mizerie politică

Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare în dosarul fraudelor de la referendum, în 22 aprilie 2016. Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la doi ani cu suspendare „este suficienta pentru a-i atrage atentia si pentru a-l determina sa adopte o conduita corespunzatoare in cadrul campaniilor electorale viitoare, se arata in motivarea deciziei date de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

În legătură cu redeschiderea dosarului Tel Drum, fostul lider PSD Liviu Dragnea consideră că, în continuare, este o țintă pentru adversarii săi politici, care doresc să se folosească de condamnarea sa în campania electorală. În primul său interviu după mai bine de un an de când se află în spatele gratiilor, acordat în exclusivitate Ancăi Alexandrescu, pentru Realitatea Plus, Dragnea a invocat în acest sens atât faptul că vineri a fost chemat la audieri în ,,dosarul Tel drum", cât și atacurile la adresa iubitei sale

Dragnea din închisoare: Disperarea e mare, au redeschis Teldrum și se leagă de Irina

Liviu Dragnea a fost citat în urmă cu câteva zile și va fi adus, vineri dimineață, la DNA, pentru a i se aduce la cunostință punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva sa în dosarul Tel Drum. El este acuzat de grup infracțional organizat în legătură cu privatizarea și activitatea ulterioară a Tel Drum. Punerea in miscare a actiunii penale reprezinta transformarea unei persoane din suspect in inculpat, procurorii putand cere sau dispune, in aceasta noua calitate, masuri preventive. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL