Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Covid-19 întrerupe activitatea Senatului italian

Wednesday, 30 September 2020, 20:55 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Cei soi senatori infectați, Marco Croatti şi Francesco Mollame, au intrat în carantină. Colegii lor vor fi testați. În Senatul italian, 95 din cei 319 membri fac parte din M5S.

Croatti, în vârstă de 48 de ani, a declarat că a participat, joia trecută, la o reuniune parlamentară a partidului din care face parte. Acesta a precizat că a purtat mască și a respectat distanța socială. 

Starea lui Mollame, în vârstă de 58 de ani, este mai gravă, acesta anunțând că are dificultăţi de respiraţie şi vorbire. Senatorul nu s-a simțit bine de săptămâna trecută, când a avut febră, motiv pentru care nu a participat la întâlnirea partidului. ”Nu m-am simţit niciodată atât de rău, acest virus este o fiară urâtă”, a scris senatorul pe Facebook.

Anunțul privind suspendarea activității Senatului vine în contextul în care Parlamentul trebuie să dezbată cum trebuie cheltuite miliardele de euro pe care Italia ar trebui să le primească din Fondul de Recuperare al Uniunii Europene pentru a ajuta economiile blocului comunitar, notează Agerpres.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL