Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunțul genial al unui conductor de metrou care nu a putut opri la Piața Victoriei

Friday, 10 August 2018, 20:52 Sursă: REALITATEA.NET

Metrorex a anunțat în această seară că închide stația de metrou Piața Victoriei, pe durata protestelor. Metrorex a precizat că decizia a fost luată la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din Ministerul Afacerilor Interne.

Imediat, un conductor de metrou a stârnit hohote de râs în vagoane, după ce a făcut un anunț genial. Mesajul a fost postat pe net de unul dintre călători.

"Metroul nu mai opreste in statia Piata Victoriei, “din ordinul conducerii Metrorex”. La statia Aviatorilor s-a repetat anuntul. Multi au coborat nemultumiti, au huiduit si au strigat deja celebrul indemn “Mu** Psd!”. La care conductorul, in boxe, cu usor regret: Imi pare rau, n-am nicio vina eu!

La Universitate, acelasi conductor “Stimati calatori, imi cer scuze personal ca n-am fost lasat sa opresc la Victoriei. Probabil c-a-nviat Ceausescu”" este mesajul postat de Anca Vasile, unul dintre miile de oameni care au mers cu metroul bucureștean în această seară.

Dacă ați înregistrat AUDIO mesajul conductorului de metrou, trimiteți-l pe adresa martorocular@realitatea.net sau la numărul de WhatsApp 0732.333.108.

Citește și: HALUCINANT! Jandarmeria a anunțat că vin ultrașii la protest abia după incidente!

 

 

 

.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL