Cea mai iubită zodie. Descoperă femeia din horoscop adorată de toţi

Friday, 11 May 2018, 10:11 Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai iubită zodie. Săgetătoarea este cea mai frumoasă femeie din zodiac, iar Capricornul are un nivel de inteligenţă pe care îl invidiem cu toţii! Însă care este „creatura-minune" din astrologie, cea care cucereşte inimile tuturor? Sufletista şi sensibila fată născută în zodia Rac!

Adaugă părerea ta

Descoperă mai jos motivele pentru care femeia Rac este cea mai iubită zodie!

La prima vedere, strălucitoarea Leoaică și superba Săgetătoare atrag ca un magnet oamenii, dar le incită pasiuni trecătoare, pentru că sunt zodii fierbinţi, care acţionează de multe ori impulsiv. Energia Berbecului naşte la rândul său pasiuni, prietenia Taurului este preţuită, sociabilii Gemeni au farmecul lor, Fecioara contrariază, dar incită şi admiraţie cu inteligenţa ei, eleganta Balanţă nu trece neobservată şi sunt puţini cei care au reuşit să se sustragă şarmului unui Capricorn rafinat, al unui Vărsător original sau al unui Peşte delicat. Nu mai vorbim despre magnetismul Scorpionului, care face victime nenumărate. Însă care este zodia ce sfârşeşte prin a câştiga afecţiunea trainică și caldă a oamenilor din jur? Sensibila fată din zodia Rac!

Nativa din Rac cucereşte în primul rând prin imaginaţia ei fecundă. La fel ca Peştii, Racii plăsmuiesc fără greutate lumi de vis, iar dacă ai răbdare să îi convingi să te lase să pătrunzi în fantezia lor bogată, aproape că nici nu te va mai interesa să trăieşti în teritoriul sec şi întunecat al realităţii.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Motivul pentru care eşti singură, în funcţie de zodie. Horosopul tristeţii