Ce obiceiuri TOXICE au zodiile. Greșelile care distrug relațiile

Wednesday, 17 July 2019, 09:19, Sursă: REALITATEA.NET

Cu toții avem defecte și obiceiuri care îi pot deranja pe cei din jur. Deși putem să ne remediem comportamentul, este aproape imposibil să ne schimbăm complet. Probabil credem că aceste lucruri nu îi afectează atât de mult pe cei din jur, însă se pare că anumite obiceiuri toxice ale zodiei noastre pot să ne rănească jumătatea și chiar să ducă la despărțire.

Adaugă părerea ta

Așadar, pe lângă personalitatea noastră și temperament, și zodia în care ne-am născut joacă un rol la fel de important și ne infuențează relația.

Berbec

Berbecul poate fi destul de încăpățânat atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor. Uneori, acesta crede că este mai bine să nu vorbească despre problemele cu care se confruntă într-o relație. Totuși, nimic nu se rezolvă de  sine. Dacă nu vorbește cu jumătatea sa despre lucrurile care îl deranjează, este foarte posibil ca acest lucru să ducă la despărțire.

Taur

Taurul nu poate renunța la spiritul său competitiv nici măcar atunci când se află într-o relație. Totuși, Taurul trebuie să știe că într-o relație nu există o competiție între cei doi parteneri. Ambii parteneri trebuie să fie la fel de implicați.

Citește continuarea AICI.