Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Care este starea copiilor cu sindrom hemolitic uremic, internaţi la Bucureşti şi Iaşi

Monday, 16 May 2016, 12:15 Sursă: REALITATEA.NET

Copilul din Argeş, în vârstă de 1 an şi 8 luni, internat la Spitalul  Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie" din Capitală, este supus procedurilor de dializă peritoneală. În cursul zilei de luni, 16 mai, o comisie interdisciplinară va decide dacă pacientul va rămâne internat pe secția de terapie intensivă (ATI) sau va fi transferat pe secția de nefrologie.

Copilul din Bacău, în vârstă de 1 an şi 2 luni, care se află în prezent internat la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, în secția de terapie intensivă (ATI) și este supus procedurilor de dializă peritoneală, este în stare stabilă.

În ambele cazuri, direcțiile de sănătate publică și cele sanitar veterinare continuă anchetele demarate, mai precizează sursa citată.

ANSVSA în alertă! Controale de amploare în abatoare, supermarketuri, restaurante şi pieţe

ANSVSA: Plan de control pentru depistarea E.coli în carne şi lapte. Peste 1.000 de probe prelevate

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a demarat luni, 16 mai, un Plan Național de Control, pentru a determina prevalența Escherichia Coli (E-coli) verotoxigenă de pe suprafața carcaselor de bovine și ovine, din carnea proaspătă de bovine și ovine, din carnea tocată și carnea preparată și din laptele crud și produsele din lapte crud.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL