Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu la Realitatea Plus: Demisiile legate de pensiile speciale sunt culmea lichelismului politic, USR face ca maimuța după PSD

Tuesday, 24 November 2020, 20:59 Sursă: Realitatea Plus

"Lichelismul în politica româneasă a ajuns la culmi. Eu nu am mai văzut o asemenea degradare în timpul unei campanii electorale. 

Legea care anulează pensiile special pentru parlamentari este în Parlament, a trecut de Camera Deputaților, e la Senat, ar fi suficient ca PSD, USR PNL să se pună de acord și să valideze legea înaintată de PMP.

Deci discutăm despre niște lichele care mint populația cu nerușinare," a afirmat Traian Băsescu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

De ce USR nu spune PNL, “hai impreuna cu PMP si UDMR, toți sunt de acord” ar trece această lege foarte ușor. (...) Atât ar vrea de făcutm un vot, e o chestiune de 5 minute."

Fostul președinte a comentat și faptul că USR și PSD au reacționat identic în chestiunea pensiilor speciale.

"E vorba de sinergie, la fel cum și-au numit oamenii în Consiliul Lelgislativ, USR l-a votat pe Iordache "altă întrebare" și PSD a votat un adjuct USR al lui Iordache. Este evident că între PSD si USR există o comunicare pe interese, cel puțin la nivel de oameni,  înțelegere, cel puțin la nivel de oameni. Mă tem că este și o filiație politică. (..) Deci nu mă surprinde că USR face ca maimuța, a  făcut șeful PSD o mișcare, hop și noi, dar o facem în bloc, suntem mai lichele, mai imincinoși, mai lipsiți de respect pentru electorat," a mai afirmat Băsescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL