Accident grav în Constanţa: Un autocar cu 60 de persoane, între care 49 de copii, s-a răsturnat

Friday, 29 June 2018, 07:24 Sursă: REALITATEA TV

60 de persoane, între care 49 de copii, la un pas de tragedie, în județul Cosntanța. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, după ce un autocar cu numere de Bulgaria s-a răsturnat, joi noapte, în jurul orei 2, lângă localitatea Mihail Kogălniceanu. 

Adaugă părerea ta

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 2A. Din cei 60 de ocupanți ai autocarului, 49 erau copii și 11 adulți. La locul accidentului au fost trimise nouă ambulanțe cu asistent, trei cu medic și o mașină pentru victime multiple.

Trei fete cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, dar și mama a două dintre ele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța. Din fericire, starea niciuneia dintre ele nu este gravă.

Echipele de intervenție au fost solicitate de un cadru medical aflat pe o Ambulanță care trecea din întâmplare prin zonă. Restul călătorilor au fost duși la Casa de Cultură din Mihail Kogălniceanu.

Din primele cercetări a reieșit că pasagerii autocarului implicat în accident sunt din Ucraina, iar autocarul era înmatriculat în Bulgaria. 

Foto şi video: realitateadeconstanta.net