Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident grav de microbuz cu 20 răniţi, în Hunedoara. Arafat: Am activat planul roşu

Saturday, 06 August 2016, 11:08 Sursă: REALITATEA.NET

Raed Arafat a anunţat în exclusivitate la Realitatea Tv, că s-a activat planul roşu de intervenţie, iar un elicopter SMURD a aterizat la locul accidentului, pentru a prelua şoferul rănit grav. Pe de altă parte, autorităţile prezintă un bilanţ diferit al răniţilor, întrucât un reprezentat al Ambulanţei a anunţat la Realitatea Tv un bilanţ de 20 de răniţi, în timp ce ISU a precizat că ar fi vorba de 16 răniţi.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei, circulaţia rutieră pe DN7 este întreruptă la ieşirea din localitatea Veţel către Ilia, din cauza accidentului. Circulaţia este deviată pe ruta ocolitoare Dj 706 Mintia – Ilia.

Conform Poliţiei, șoferul unei dubițe de marfă, care circula de la Arad spre Deva, a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau 14 tineri fotbaliști, cu vârstele cuprinse între 17 și 26 de ani. Tinerii sunt jucători ai echipei Aurul Certej și se deplasau la un meci de fotbal în localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

''În urma accidentului, cei doi conducători auto și cei 14 fotbaliști au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării de sănătate și acordării îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Mai multe ambulanțe au fost dirijate la fața locului, intervenția fiind efectuată de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și ale SMURD Hunedoara. Răniții au fost transportați la spitalele din Deva și Hunedoara.

''Victimele au fost transportate la spitalele din Deva și Hunedoara. Tinerii au fracturi și diverse contuzii, dar sunt stabili. Într-o stare mai gravă este șoferul dubiței, care a rămas încarcerat în urma accidentului și a trebuit extras din autovehicul'', a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL