Soţia bărbatului ucis la Făget a murit la spital

Saturday, 06 July 2019, 14:08, Sursă: REALITATEA.NET

Criminalul din Făget consumase trei tipuri de droguri înainte de atacurile violente de ieri: cocaină, amfetamină și canabis, spun surse apropiate anchetei. Primele sale victime, bărbatul pe care l-a ucis în bătaie și soția acestuia, care a fost internată în comă la spital, sunt părinții fostei sale iubite. Ionel Boldea, care a muncit mai mulți ani în Germania ca bucătar, era angajat de doi an la ștrandul din Făget. El a fost arestat preventiv 30 de zile pentru omor și tentativă de omor. 

Adaugă părerea ta

UPDATE: Soţia bărbatului ucis la Făget a murit la spital, sâmbătă. Femeia era în stare gravă la Terapie Intensivă cu leziuni critice. Decesul a survenit sâmbătă dimineaţă.

Furia bărbatul a fost de nedescris. A omorât un om cu pumnii și picioarele, iar alte cinci persoane au ajuns la spital. Una dintre ele se află în comă. Altele au avut mai multă șansă.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Județene Timiș, Ionel Boldea este cercetat pentru omor, tentativă de omor, vătămare corporală din culpă, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de tion.ro, la momentul la care a fost prins, criminalul avea la el cocaină, amfetamină și marijuana.

Criminalul de la Făget a fost prins! Explicații șocante pentru măcel: ”Icoana m-a luat după ea”

Ionel Boldea are 33 de ani și este recidivist. El a mai fost condamnat tot pentru agresiune, după ce ar fi bătut un client la ștrandul din Făget, acolo unde muncea ca bucătar de aproape 2 ani.