Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A găsit animalul aproape mort, pe stradă. Când i-a văzut ochii, l-a şi luat acasă. Ce era creatura

Friday, 15 March 2019, 17:23 Sursă: REALITATEA.NET

Rico Soegiarto se îndrepta spre casă. Venea de la serviciu şi, deşi era epuizat, pur şi simplu nu a putut să ignore un biet animal care zăcea pe stradă. Era atât de slab, încât îi puteai număra coastele şi abia mai respira de foame şi de sete. L-a privit minute în şir, dar i-a fost imposibil să-şi dea seama ce rasă era, atât de schingiuit îî era trupul. Era o căţeluşă.

"Nu ştiu de ce m-am oprit. Pur şi simplu, ceva mă ţintea pe loc, în faţa ei. Parcă aveam tălpile bătute în cuie şi nu puteam să mă mişc", a povestit tânărul.

Din blana ştearsă, murdară şi plină de purici lipseau din loc în loc bucăţi cât palma. Şi totuşi, ochii, de un albastru ireal, îşi aminteşte tânărul, l-au vrăjit.

Fără să mai stea pe gânduri, a luat căţeluşa în braţe şi a dus-o acasă. Acolo i-a dat mâncare şi apă, apoi a spălat-o şi i-a uns pielea bătătorită. I-a spus simplu Hope (Speranţa, n.r.). Iar după 10 luni, rezultatele au început să se vadă - se transformase într-un Husky de toată frumuseţea!

"Îi place să fie mângâiată. Şi îi mai plac fursecurile pentru câini. A devenit atât de sociabilă şi de afectuoasă, încât mă sperie. Sunt mulţi hoţi de câini în Bali. Mai mult, Hope nu este singură. S-a împrietenit cu ceilalţi patru câini pe care-i ţin în casă", a mai spus Rico. În tot acest timp, Hope stătea cuminte, la picioarele sale, relatează presa locală, unde cei doi au devenit vedete.

Urmăriţi în GALERIA FOTO transformarea spectaculoasă a căţeluşei!


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL