A găsit animalul aproape mort, pe stradă. Când i-a văzut ochii, l-a şi luat acasă. Ce era creatura

Friday, 15 March 2019, 17:23, Sursă: REALITATEA.NET

În îndepărtatul oraş Denpasar, Bali, Indonezia, problema câinilor maidanezi pare să nu găsească rezolvare, aşa că locuitorii s-au obişnuit să vadă pe străzi sute de animale înfometate până în pragul morţii şi să-şi continue nestingheriţi drumul. Nu este însă şi cazul tânărului Rico Soegiarto.

Adaugă părerea ta

Rico Soegiarto se îndrepta spre casă. Venea de la serviciu şi, deşi era epuizat, pur şi simplu nu a putut să ignore un biet animal care zăcea pe stradă. Era atât de slab, încât îi puteai număra coastele şi abia mai respira de foame şi de sete. L-a privit minute în şir, dar i-a fost imposibil să-şi dea seama ce rasă era, atât de schingiuit îî era trupul. Era o căţeluşă.

"Nu ştiu de ce m-am oprit. Pur şi simplu, ceva mă ţintea pe loc, în faţa ei. Parcă aveam tălpile bătute în cuie şi nu puteam să mă mişc", a povestit tânărul.

Din blana ştearsă, murdară şi plină de purici lipseau din loc în loc bucăţi cât palma. Şi totuşi, ochii, de un albastru ireal, îşi aminteşte tânărul, l-au vrăjit.

Fără să mai stea pe gânduri, a luat căţeluşa în braţe şi a dus-o acasă. Acolo i-a dat mâncare şi apă, apoi a spălat-o şi i-a uns pielea bătătorită. I-a spus simplu Hope (Speranţa, n.r.). Iar după 10 luni, rezultatele au început să se vadă - se transformase într-un Husky de toată frumuseţea!

"Îi place să fie mângâiată. Şi îi mai plac fursecurile pentru câini. A devenit atât de sociabilă şi de afectuoasă, încât mă sperie. Sunt mulţi hoţi de câini în Bali. Mai mult, Hope nu este singură. S-a împrietenit cu ceilalţi patru câini pe care-i ţin în casă", a mai spus Rico. În tot acest timp, Hope stătea cuminte, la picioarele sale, relatează presa locală, unde cei doi au devenit vedete.

Urmăriţi în GALERIA FOTO transformarea spectaculoasă a căţeluşei!