Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 zodii de care să NU te îndrăgostești în 2018! Sunt puse pe frânt inimi

Friday, 24 November 2017, 09:50 Sursă: REALITATEA.NET

În 2018 vor avea un an tulburător, din punct de vedere emotional, și sunt mari șanse să frângă orice inimă le va ieși în cale.

Săgetător

Dacă vrei o relație intensă, pasională și interesantă, Săgetătorul este nativul care îți va oferi asta. Fericirea vine, însă, cu un preț! Fiind o persoană foarte independentă, îți va da multe bătăi de cap și va fi nevoie să tragi mult de el, dacă îl vei vrea aproape. Iar 2018 este un an în care iubirea nu va fi pe primul plan pentru bărbatul Săgetător, deoarece este dornic să descopere lucruri noi și să facă progrese în carieră. Dacă îți dorești stabilitate și o relație liniștită, stai departe de această zodie!

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre nativii care nu trebuie să se despartă de tine, pentru a-ți frânge inima! Este atât de complicat și atât de indecis, încât alături de el te vei simți ca într-un carusel. În 2018, bărbatul Vărsător este dornic să flirteze și să cunoască oameni noi, iar dacă va fi într-o relație cu tine, nu va avea nicio rușine să facă asta în fața ta. Mai grav este că, în timp ce îi va face ochi dulci alteia, îți va spune că te iubește și că te vrea aproape toată viața, așa că nu vei scăpa prea ușor de vraja lui. Dacă vrei să fii fericită, stai departe de acest nativ!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL