Revoltă în rândul primarilor! Comunitățile locale pierd zeci de milioane de lei

 

Primarii se revoltă pe Guvern, după ce Executivul i-a anunțat că trebuie sa returneze banii virați pentru cheltuielile sociale pe primele trei luni ale anului. Revoltă în rândul primarilor! Comunitățile locale pierd zeci de milioane de lei, după ce Guvernul i-a înștiințat pe edili că trebuie sa returneze banii pe care Executivul i-a virat pentru cheltuielile sociale pe primele trei luni ale anului. 

Practic, deși prevederile noii legi a bugetului nu au fost în vigoare în această perioadă, Guvernul le trimite primarilor o notă de plată consistentă, fără a le asigura și fonduri suplimentare pentru a o putea acoperi.

În cel mai fericit caz pot fi afectate proiectele de investiții, în cel mai rău caz e pusă în pericol chiar buna funcționare a administrației locale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Pesedist Batrin
22 Apr 14:07
discotecaru a creat PNDL - Programul National de Dezvoltare Locala in valoare de 10 miliarde de euroi (imprumutati si astia probabil), care va fi cea mai mare pirghie de santajare a primarilor locali inainte de alegeri ! Cistiga psd primesc bani, care oricum vor fi cheltuiti cu cine spune centrul, nu cistiga, aleluia !
Răspunde
0 0
NU IE BANI
22 Apr 12:42
PAI DE UNDE? PAI NU PRODUCE DISCOTECARU CEVA IMPRUMUTURI? HAI CA SE POATE INCA!
Răspunde
0 0
CIUMA ROSIEEEEEEEE
22 Apr 10:12
Si ce daca !? ajung la cine trebuie, la baietii care cara poporul la discursurile mustaciosilor ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?