Rareș Bogdan, către cetăţenii moldoveni din România: "Dacă nu votați, plecați acasă!"

 

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a avut o reacție virulentă marți seară la Realitatea TV, acesta îndemnându-i pe moldovenii care au obținut cetățenie română și se află pe teritoriul nostru să participe la vot în turul doi al alegerilor din Republica Moldova, când confruntarea se va da între Maia Sandu și Igor Dodon.

"Să nu te duci să votezi... mi se pare... cetățenii din Moldova pot fi abandonați, uitați definitiv, iar tu să te gândești că ești deja în România și ce sens mai are să votezi. Măcar te duci acasă de Crăciun și de Paște sau te duci să-ți vezi cimitirele strămoșilor. Dezinteresul a fost uriaș. Este cea mai mare palmă pe care putea să o dea un grup aflat aici celor de acolo. Nu se poate! Eu, dacă astăzi aș avea o putere în țara aceasta, aș face următorul lucru: cine nu votează la alegerile din turul doi... le-aș retrage cetățenia. Asta aș face eu. V-am dat cetățenie că sunteți frații noștri, dar votați fir-ați ai naibii să fiți! Nu puteți vota doar 8.400 din 240.000.

Dacă nu votați, plecați acasă! Dacă nu votați să vă salvați țara, care este și a mea, plecați! Înseamnă că sunteți complet dezinteresați. Nu se poate. Este o palmă dată părinților și bătrânilor voștri rămași acasă. Hai acasă! Dacă nu vreți înseamnă că, de fapt, ne prostiți și vă interesează doar vize ca să intrați mai ușor în Europa. Eu nu cred acest lucru, dar mă tot gândesc ce să facem pentru a mobiliza oamenii să voteze. Nu dormiți! Votați! Măcar atâta lucru puteți să faceți pentru țara voastră", a spus Rareș Bogdan, la Realitatea TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?