Băsescu, mesaj năucitor pentru liderul PSD: Dragnea, pleacă acum!

 
Băsescu, mesaj năucitor pentru liderul PSD: Dragnea, pleacă acum !
Băsescu, mesaj năucitor pentru liderul PSD: Dragnea, pleacă acum !

,,Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară'', scrie Traian Băsescu pe Facebook.,,Până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară.

Dragnea, pleacă acum !

PS – Nu uita să-l iei şi pe "marele gânditor" Vâlcov”, mai scrie Băsescu pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nu suntem,încă,pierduti !
08 Dec 07:37
Poate să plece,ca a declanșat cea mai mare cotitură în istorie,lupta cu securitatea compradoare si aducerea interesului național in atenția poporului.Dl Vâlcov ,si el,propune Fondul Suveran de Investitii,si capitalul atat de drag opozitie compradore,ce sa faca?Ba mai apeleaza si la o legislatie care limitează,desi sunt presiuni si interventii,transferul total al bogatiei patrie la partenerii strategici,curtați pțnă la dezechilibru psihic de compradori.E inceput,dar fiind ireversibil,cei doi pot pleca si sa spună,Maurul si-a făcu datoria !Brva,popor,nu suntem ,încă,pierduti !
Răspunde
0 0
Cote
08 Dec 14:10
9 Retardati comunistoizi, VOI ati reimpus tradarea, dezbinarea, coorvasaria, ateismul, minciuna, hotia, coruptia, slugarnicia, ... ca si calitati pentru romanii care vroiau sa stea in tara lor. Ura si la gara cu voi !!!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?