Când se încălzește vremea în România? Anunț de la meteo

 

Când se încălzește vremea în România? Anunț de la meteo. Prognoze meteo pentru următoarele trei zile

Luni, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări mai accentuate în estul, sudul și centrul țării, precum și în zonele montane, unde vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 și 27 de grade

Vremea în București

În capitală, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Va ploua, iar pentru perioade scurte de timp aversele vor avea caracter torențial și se vor semnala descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Maxima, 23...24 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Cerul va avea înnorări mai accentuate ziua, când se vor semnala ploi, îndeosebi sub formă de aversă, însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. La amiază vor fi: 14 grade la Paltinis, 15 la Predeal, 14 la Semenic și la Sinaia, 13 la Arieseni si 90 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general instabilă şi se menţine răcoroasă. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 20 şi 23 de grade.

Vremea marți și miercuri

Marți, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, dar valorile termice vor fi în continuare sub cele caracteristice acestei perioade.

Temperaturile maxime se vor situa între 20-21 de grade în depresiuni și 27 de grade la Timisoara, Drobeta si Braila. Vor mai fi averse și trecător descărcări electrice local în zonele montane, pe arii restrânse în regiunile sudice și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului.

În Bucureşti, vremea se va menține răcoroasă. 14-16 grade dimineața și 25-26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări peste zi când vor mai fi condiții ca trecător să plouă slab.

Miercuri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. După-amiaza se vor semnala averse și trecător descărcări electrice local la munte, pe arii restrânse în nord-est și izolat în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor situa între 21 de grade la Suceava și 30 de grade la Drobeta.

În capitală, vremea se va încălzi ușor. 14-16 grade dimineața și 27-28 de grade la amiază. După-amiaza vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?