Tăriceanu a mers la Formula 1, la Abu Dhabi, în loc de slujba de sfinţire a Catedralei Neamului

 

Cel de al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, a ales să nu meargă la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, ci la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi.  

Călin Popescu Tăriceanu s-a mândrit pe Facebook cu faptul că la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi s-a întâlni cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos. Îmbrăcat cu pantaloni roşii, Tăriceanu s-a pozat alături de fostul monarh. Tăriceanu şi-a delegat atribuţiile către Claudiu Manda, ca să poată merge la Formula 1: Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, conducerea Senatului este asigurata de Claudiu Manda în perioda 24-26 noiembrie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
anonim
26 Nov 06:52
Mumia de Tariceanu e mason din interes, e un parvenit de sorginte comunista in mentalitate cu state vechi de hotoman, e fara Dumnezeu dintotdeauna.
Răspunde
0 0
Jan
26 Nov 01:03
Astia au “educat” poporul de 30 de ani ... exemplele bune de urmat !!!
Răspunde
0 0
ioan
25 Nov 21:56
Pe individul ăsta il doare în vârful pantofului de ce inseamnă credința ortodoxă în România. Individul s-a însurat a N-a oară, ultima să sperăm, la Budapesta, oare în ce religie ?? !!!! Postacii bolșevici, slugi ale hamsterului, făceau spume că nu participă președintele la festivitate, dar omiteau năpârcile bolșevice atee, fii de cățele, că președintele trebuia să participe la o întâlnire oficială ca reprezentant al Românie , dar specialistul în matrimoniale putea să se ducă la următoarea competiție de F1. Asta e în stare să aprobe moschei fără număr, fără număr. Doamne ferește să ajungă președinte !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?