Sute de români, sclavi în Marea Britanie. Cum au fost găsiţi

 

Încă un caz de sclavie cu români în Europa. Circa 200 de muncitori au fost salvaţi de la o fermă de flori din Cornwall, Marea Britanie. 

Poliţia a făcut un raid la fermă în această dimineaţă, după ce a primit sesizări că este posibil ca muncitorii să fie exploataţi. Trei persoane au fost arestate în dosar şi sunt audiate în prezent. Muncitorii - imigranţi români, bulgari şi lituanieni - au fost preluaţi de autorităţi.

Săptămâna trecută au existat suspiciuni că nouă români au fost exploataţi, tot în Marea Britanie, după ce au fost găsiţi în condiţii mizere. Ancheta a arătat, însă, că nu a fost vorba despre un caz de sclavie, ci de alegerea lor. Cu toate acestea, în ultimii ani s-au înregistrat sute de cazuri de români sclavi în Europa, în special în fermele din Italia, dar şi în Marea Britanie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?