Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PROGNOZA METEO: VREMEA se RĂCEŞTE uşor, temperaturile rămân de primăvară. VREMEA pe 3 zile

Monday, 17 February 2014, 18:24 Sursă: REALITATEA TV

PROGNOZA METEO BUCURESTI

În capitală, deşi în scădere uşoară, valorile termice se vor menţine peste mediile climatologice ale datei. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul zilei este posibilă ceaţă. Dimineaţă, 2-3 grade, şi la amiază, în jur de 10.

PROGNOZA METEO MUNTE

Deşi temperatura aerului va fi în uşoară scădere faţă de ieri, vremea rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab pe arii restrânse, iar pe creste, trecător vor fi şi lapoviţe sau ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zonele înalte, la peste 1800 de metri. La amiază vor fi 6 grade la Păltiniş, Predeal şi Semenic şi minus un grad pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

PROGNOZA METEO REGIUNI

Vreme caldă în regiunile intracarpatice, cu cer variabil şi ploi slabe pe arii restrânse în Transilvania şi cu totul izolat în Banat, Crişana şi Maramureş. Maximele zilei trec de 10 grade, cu excepţia depresiunilor, şi ajung la 13 grade la Reşiţa şi Alba Iulia.

În sud, deşi maximele mai scad, vremea rămâne mai caldă decât normal. Local se va semnala ceaţă, posibil asociată cu burniţă. La amiază vor fi 18 grade la Drobeta Turnu Severin, 15 la Craiova, 12 la Giurgiu şi Piteşti şi 9 grade la Slobozia şi Buzau.

Temperatura scade şi în Dobrogea, dar cu maxime de 10 grade la Tulcea şi 8 la Constanţa vremea este tot mai cald decât ar trebui să fie la această dată. Cerul va avea înnorări temporare şi izolat poate ploua slab. Dimineaţă, din nou ceaţă.

În Moldova, local va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă, dar pe parcursul zilei este loc şi de soare. În prezenţa soarelui, maximele vor fi mai ridicate decât ieri: 9 grade la Suceava şi Bacău, 10 la Iaşi şi 8 la Focşani.

VREMEA PE 2 ZILE

Miercuri temperatura creşte din nou, aşa că vremea va fi din nou caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldã în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit în zonele joase din sud şi est, unde mai ales dimineaţa şi seara se va semnala ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Ceaţă va fi şi în celelalte regiuni, însă pe arii mai restrânse. Maximele vor fi cuprinse între 5 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Moldova şi 19...20 de grade în dealurile Banatului şi ale Crişanei.

Şi în capitală mâine vremea va fi caldă pentru această perioadă. Dimineaţă, 0-2 grade şi la prânz, 11-12 grade. Cerul va fi temporar noros, cu ceaţă mai ales dimineaţa şi seara. Vântul va sufla în general slab.

Joi, valorile termice vor marca o scădere în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi mai mult noros. Pe parcursul zilei va ploua slab în Crişana si Maramureş şi pe arii restrânse în Banat, Transilvania şi Moldova. În zona montană înaltă din nordul Carpaţilor Orientali trecător e posibil să mai şi ningă. În restul zonelor, maximele se menţin sau chiar mai cresc faţă de miercuri, astfel încât vremea se menţine deosebit de caldă, iar cerul va fi temporar noros. Maximele vor fi cuprinse între 7 grade la Suceava şi 20 de grade la Giurgiu.

Joi, bucureştenii au parte de o zi caldă, cu 17-18 grade la amiază. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare.

Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA