Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend. Ploi în unele zone din ţară!

Friday, 19 August 2016, 16:48 Sursă: REALITATEA.NET

În Capitală, spre seară vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Din punct de vedere termic, vremea se va încălzi. MaximA se va situa în jurul valorii de 31 de grade.

La munte, în cursul zilei de sâmbătă şi mai ales după-amiaza vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a zonei montane. Izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină.

La mare, vremea se va încălzi faţă de ieri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 31 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 şi 26 de grade.

VREMEA PE 2 ZILE

Duminică, vremea va continua să se încălzeasă. Maximele trec de 30 de grade în cea mai mare parte a ţării si ajung la 34 de grade Giurgiu. După orele amiezii şi seara, local la deal şi la munte şi izolat în restul ţării vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat. Dimineaţa 18-20 de grade si temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

Luni în regiunile extracarpatice vremea va fi în general frumoasă, cu maxime peste 30 de grade pina la 34-35 de grade în sud-est la Calarasi. În restul ţării, temperatura aerului va marca o scădere, mai accentuată în regiunile vestice, maximele vor fi aici intre 23-24 de grade in Dealurile de Vest si 30 de grade la Târgu Mureş şi Braşov. În regiunile vestice iar spre seară şi în centrul ţării, la deal şi la munte, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, cantităţi de apă mai însemnate şi căderi de grindină.

În Bucureşti, vremea va fi predominant însorită. Dimineaţa 18-20 de grade şi temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade.

Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA