Teorie științifică uimitoare: "Călători în timp au conturi pe Facebook"

Sunday, 05 January 2014, 19:40 Sursă: REALITATEA.NET

Cercetatorii din Michigan au cautat pe diverse motoare de cautare, site-uri web si retele de socializare dovezi despre existenta unor posibili calatori in timp, relateaza ziare.com, citând Daily Mail.

Acestia au cercetat si arhivele mai vechi incepand cu 1996, incercand sa depisteze relatari sau marturisiri ale unor persoane despre evenimente si situatii care urmau sa se intample si care sa se fi intamplat.

Totusi, in ciuda analizei cuprinzatoare a mii de inregistrari, oamenii de stiinta au fost in imposibilitatea de a gasi vreo dovada ca astfel de calatori in timp au existat.

Profesorul Nemiroff, impreuna cu Teresa Wilson, absolventa a Michigan Technological University (MTU) au folosit Internetul pentru a incerca sa gaseasca dovezi ca printre noi ar putea trai oameni veniti din viitor.

Ei au inceput prin selectarea a doua evenimente din istoria recenta: cometa ISON din septembrie 2012 si numirea Papei Francisc in martie 2013.

Apoi au scanat pe motoare de cautare si site-uri pentru a gasi conversatii sau referiri la aceste evenimente in perioada ianuarie 2006 - septembrie 2013.
"Daca a fost un calator in timp din viitor si a accesat internetul in ultimii ani, ar fi putut lasa vreo urma care sa persiste si astazi", au explicat Nemiroff si Wilson.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri