Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

STUDIU Câte mesaje dau tinerii de azi până ajung să întrețină relații sexuale

Thursday, 05 January 2017, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

Un studiu publicat în Archives of Sexual Behaviour a aflat că probabilitatea ca membrii generaţiei Y sau milenialii (cei născuţi după 1980) să practice sexul de ocazie este mai mare decât în cazul generaţiilor anterioare, scrie Go4it.

Dacă 25% dintre cei născuţi înainte de 1980 au avut relaţii intime de o noapte, în cazul generaţiei Y procentul este de 38%.

Totuşi, cercetătorii au aflat că milenialii consumă mai puţin alcool şi că sunt preocupaţi de siguranţa lor, preferând să folosească metode de contracepţie. 

Facebook, cea mai mare reţea de socializare online din lume, are de asemenea un rol important în relaţiile sexuale din secolul 21. Potrivit lui Luke Athens de la firma Heartbreakers, un detectiv particular australian care cercetează cazuri de aventuri extraconjugale de 20 de ani, Facebook este locul în care încep infidelităţile.

Din experienţa lui Athens, jumătate din cazurile de infidelitate din ultimii ani cu care a avut de a face au început pe cea mai mare reţea de socializare online din lume.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE