Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vești proaste pentru CSM București! Cristina Neagu va absenta patru etape din turneul Liga Florilor MOL

Wednesday, 28 October 2020, 18:16 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Turneul Liga Florilor Mol se va desfășura la Sfântu Gheorghe începând de mâine sub formă de turneu. La această competiție vor lua parte și cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea. Cele două echipe însă au mari probleme de efectiv înainte de acest turneu.

La formația bucureșteană va lipsi căpitanul echipei, Cristina Neagu, care este în continuare indisponibilă după accidentarea la genunchiul stâng. Fostul Balon de Aur se află în procesul de recuperare, iar antrenorul Adrian Vasile a decis să nu conteze pe ea la acest turneu.

“Cristina urmează un program de recuperare, nu avem temeri în privința întoarcerii ei pe teren în scurt timp. Dar, ca să o protejăm, am decis să nu vină la turneul de la Sfântul Gheorghe, să nu sărim niște etape, mai ales că ea a stat și două săptămâni acasă având coronavirus. Ar fi o decizie greșită să forțăm revenirea ei acum. Ea va urma protocolul de recuperare și va relua progresiv antrenamentele” a declarat Adi Vasile, antrenor CSM București.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT